aku dia dan kamu

By: acik jaja

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 29-Jun-2008 15:44 Email | Share | | Bookmark
pesta lilin <edisi kami>

 
 
 
View all 6 photos...
haaaa...skrg ni pakai kamera afif.. wooo afif da ada kamera shantek uuuuu.... very the mabeles... tayah edit2 da pic die...


Friday, 27-Jun-2008 16:08 Email | Share | | Bookmark
pesta lilin <edisi si cilik dari egypt>

 
 
 
View all 7 photos...
bermulalah pesta untuk musim panas di sini.. yeeehaaaa.. yariba yariba... kita mulakan entry khas musim panas ini dengan edisi khas si cilik daripada egypt.. anak kembar yg comel kepada pasangan hani dan wifenyer...






comellllkannnn


Sunday, 15-Jun-2008 13:36 Email | Share | | Bookmark
edisi mengisi kekosongan-part2-

 
 
 
View all 5 photos...
selain daripada pic2 tercicir itu..saya ingin memaparkan salah satu cubaan yg agak susah bagi saya dalam bidang fotografi ini..wahhhh mcm profesyenel laa sgt kan ..
pic yang susah untuk saya amek adalah pic kanak2 melompat.. hik hik hik...nak snap dgn nak timing budak2 tuh melompat tuh yg susah sikit...tak caya erkk
ooo tak caya.. meh sini tgk bukti ni


cuba tgk pic ni..2 org da melompat sorg laie masih jejak di bumi...


yg ni plak 2 org da melompat 2 laie masih jejak bumi


kali ni selang seli plak...yg baju oren tuh mesti tension sbb timing tak btoi..tuh yg die melompat cpt sikit tuh


yg ni timing da elok..aduiihaii skali si abang plak tercicir di belakang..hikss abang kire salah ekkk


at lasttttttt akhirnya dpt jua mereka melompat sama2

Quote:
mujurlaa yg jadik model ni kanak2 yg energetic dan bertenaga...dan yg paling best apabila mereka tersenyum dan ketawa gembira...takleh dibayangkan dgn kata2 betapa gembiranya melihat mereka ketawa


Friday, 13-Jun-2008 08:24 Email | Share | | Bookmark
edisi mengisi kekosongan-part1-

 
 
 
View all 5 photos...
kua kua kua..lamanyaaa tak apdet kat sini..actually da tader pic nak di antokan.. so aku pon korek2 gobok lama..jumpe laaa pic2 ini... hihihi...meh kiter layan...


nampak tak 3 org anak melayu di tengah2 bandar oita... kenapa dipanggil anak2 melayu.. kerana mereka ni rajin berbaju kurung di tengah2 bandar oita.. hikksss bersama2 memartabatkan baju kebangsaan..

namun secara tiba2 mereka ini bertanduk plakkk

haa amacam lawa tak lawa tak.. hihihi ni baru tepi jalan sebelah klinik sekolah.. lawa tak sekolah kitorg..

taraa...saya terlalu besar sampai terkaverkan badan mas di blakang saya


Monday, 21-Apr-2008 14:43 Email | Share | | Bookmark
keje dajal

 
 
 
View all 6 photos...
muahahaha aku terkorek2 balik pic lama2 dan mendapati aku ada simpan pic lelama budak2 ni... org kata idop ini sentiasa berubah.. begitu jua dgn rupa... mari2 kita skodeng skarang

pic pertama yg aku hijeck.....hua hua hua..aku dgn peyek...


muda tak kitorg..hahaha posing yg sama.act pic 2003 ni diamek dr kamera pekan dan cuba lihat pic 2008..peyek mendukung nadira yg merupakan anak pekan.. tgk jari aku kat kedua2 pic itu.. buat peace kan byk kebetulan...


pic ke2 adalah pic mui..mui tak berubah sgt kan..dulu comel2 jek skrg makin macho.. memandangkan mui ni tader pic yg die ready..terpaksa laa aku cilok pic curik.. mujur laa ada gambo curik si mui ini


seterusnya...pasangan kembar tak seiras ini act aku ada laie pic dorg yg laie seposen tp aku ini baik orgnya..so aku kasik pic yg macho sikit laa.. dorg pon tak berubah sangat...cuma makin ayu dan shantekk wiiwiittt....ohh yee..pic kak fuza yg bertudung putih tuh sila abaikan erkk.. hihihi:laugh_at:


kemudian pula...azim..taraa...comel tak masa beliau muda2 dahulu... aku rasa azim dulu tinggi...tp skrg bertambah tinggi.. n of kos laa dedulu tak berjanggut laie.. skrg da makin mature dgn janggut dan jambang...makin matang


comel kan apai dedulu kecik jek dedulu..tp kat dlm padang ligat amat.. muka suci murni jeks.. skrg pon apai da bertambah matang.. makin ensem la plaks


zufarrrrrr :surprised: zufar sgt comellll masa ni...very cuteee...kak fuza masa memula citer psl dorg ni kat tepon(masa tu aku br balik dr melbourne) die suke citer psl zufar..n die ckp zufar ni comel sgt dan skrg zufar pon da matang...very handsome

kendian kiter tgk pic afif tachi dan yg lain2 plaks.. hihihi afif n the gang ni aku ada pic dorg masa mula2 jejak tanah oita... tunggu laaa korg


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net